Sustenabilitate

Bun venit la centrul nostru dedicat sustenabilității! Aici prezentăm munca pe care o depunem pentru a crea o lume mai bună pentru familiile noastre, angajați și comunitate.

Călătoria noastră este abia la început

Reveniți periodic pentru a descoperi noi povești, informații și rezultate care prezintă activitatea noastră de lideri în domeniul sustenabilității pentru industria în care activăm.

Cifre inconvenabile

Emisiile globale cauzate de procesele de refrigerare.

Consumul global de energie cauzat de sistemele de refrigerare și aer condiționat.

Creșterea preconizată a încălzirii globale din cauza hidrofluorocarburilor (HFC) utilizate în refrigerare.

Drumul nostru spre sustenabilitate

Parteneriate eficiente 

Încheiem parteneriate cu experți din domeniul sustenabilității pentru a genera un impact maxim cu orice ocazie. Împărtășim propriile soluții inovatoare și angajamentul nostru, bazându-ne totodată pe cunoștințele și competențele clienților, universităților, furnizorilor sau utilizatorilor finali.

Știați că... ? Avem o colaborare deschisă cu Essential Tech Centre de la Universitatea EPFL din Elveția. Împreună dezvoltăm proiecte care valorifică știința și tehnologia pentru a impulsiona acțiunile umanitare, realizând în același timp progrese durabile în domeniul refrigerării.

Protejarea generațiilor viitoare

Ne angajăm să le oferim generațiilor viitoare șansa de a-și decide propriul destin prin educație și colaborare. Valorificăm tinerele talente și punem în practică cunoștințele pe care le dețin pentru a susține dezvoltarea afacerii noastre.

Știați că... ? În ultimii zece ani, am sponsorizat peste 200 dintre cei mai promițători studenți ai universității HCMC din Vietnam pentru a-i ajuta să-și dezvolte cariera de ingineri frigotehniști.

Susținerea soluțiilor viitorului

Inovația înseamnă mult mai mult decât doar utilaje. Este vorba de procurarea de materiale, transport, ambalare, procese de producție și multe alte lucruri. Güntner promite să-și canalizeze energia în direcția stimulării sustenabilității de orice fel pe tot parcursul proceselor globale, de la inițiere până în momentul instalării.

Știați că... ? La fabrica Tata din Ungaria, am colaborat cu Coolbridge, compania noastră de logistică, pentru a reduce numărul de camioane necesare transportării unităților. Pentru atingerea obiectivului, am utilizat soluții personalizate dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale și am folosit materiale mai mici și mai ușoare.

Deservirea comunităților noastre

Ne angajăm să consolidăm relațiile pe care le avem cu comunitățile noastre locale din toată lumea. Ne străduim să înțelegem problemele cu care se confruntă în materie de sustenabilitate și depunem eforturi pentru a oferi soluții. Facem cunoscute aceste proiecte prin intermediul rețelei noastre globale, astfel încât conoștințele să poată fi dobândite în toate colțurile lumii.

Știați că... ? Am dezvoltat un program complet de tratare a apei pentru comunitatea din jurul fabricii noastre din Surabaya, Indonezia, pentru a combate criza de apă și energie care afectează regiunea.

Discutați cu noi despre sustenabilitate


„Trebuie să întruchipăm sustenabilitatea. Trebuie să o trăim. Este necesar să rupem lanțurile care ne împiedică să înaintăm și trebuie să devenim lideri în acest domeniu, atât în industria din care facem parte, cât și dincolo de aceasta.”

Robert Gerle 
director general de vânzări și membru al consiliului de administrație Güntner/a-heat AG