Cariere la Güntner

A face parte din Güntner înseamnă a face parte din căutarea noastră pentru bunăstare și prosperitate pentru generațiile viitoare și pentru protejarea și conservarea casei noastre comune.

Fiți o parte din ceva măreț

La Güntner, credem că ideile mari încep cu persoanele potrivite. Iar persoanele potrivite pot evolua într-un mediu în care ideile lor sunt ajutate să se dezvolte. Dacă doriți o carieră dinamică într-o companie care privește spre viitor, sunteți în locul potrivit!

Partenerul pe calea progresului

La Güntner, le oferim angajaților cele mai bune șanse de reușită profesională și dezvoltare personală.

Cu o activitate diversă care necesită implicare și creativitate, precum și o viziune globală într-o companie care apreciază performanța și oferă potențial de dezvoltare pe termen lung, voi sunteți în centrul atenției! Oferim șansa de a lua decizii importante într-un mediu de lucru caracterizat prin diversitate și atitudine pozitivă.

Împărtășim obiectivele colegilor și îi ajutăm să ia decizii care să le susțină ambițiile. Ne asumăm responsabilități comune pentru binele tuturor oamenilor din cadrul companiei.

Viziunea noastră

Always a solution ahead

Suntem motivați să oferim soluțiile care să le permită companiilor să se adapteze și să prospere indiferent de provocările viitoare. Suntem uniți în dorința de a găsi modalități de a progresa ca societate. A fi parte din Güntner înseamnă a participa la căutarea stării de bine și a prosperității pentru generațiile viitoare, înseamnă implicare în protejarea și conservarea căminului nostru comun.

Cu o istorie de aproape un secol de excelență în tehnologie și inginerie, ne specializăm în domeniile încălzirii, răcirii și gestionării energiei, pentru a le oferi sisteme eficiente partenerilor noștri.

Ca parte a echipei noastre, veți avea puterea și ingeniozitatea de care este nevoie pentru a identifica în mod proactiv provocările viitorului, pentru a începe soluționarea lor acum. Stimulăm inovația pentru a rămâne întotdeauna atât noi, cât și clienții noștri, cu o soluție înaintea celorlalți: always a solution ahead.

 

Ce rol veți juca în viitor?

La Güntner, aveți o multitudine de posibilități să faceți diferența! Puteți face parte din echipele responsabile de inovații, puteți dezvolta produse noi sau aveți posibilitatea de a descoperi noi modalități de a lucra, de a crește eficiența și de a proteja viitorul planetei noastre prin proiecte durabile.

La Güntner, veți avea șansa de a vă asuma propriile responsabilități într-un mediu care vă oferă tot sprijinul, în care procesul decizional este rapid datorită unei structuri organizaționale pe orizontală și comunicării deschise.

Güntner oferă șansa unui alt nivel de flexibilitate și reușită prin oportunitatea de a lucra în diferite locații și de a avea acces la cursurile de formare avansate, precum și în unitățile de testare și laboratoarele ultra-moderne.

Oamenii noștri sunt resursele noastre cele mai valoroase

Valorile noastre reflectă ceea ce suntem, cum acționăm și unde dorim să fim Acestea au făcut din Güntner ceea ce este azi și vor defini și ceea ce va fi în viitor.

ÎNȚELEGERE

Ne străduim să cunoaștem, să îndeplinim și chiar să depășim așteptările clienților noștri.

RESPONSABILITATE

Suntem conștienți de impactul pe care-l avem în lume și depunem eforturi pentru a aduce schimbări pozitive și durabile.

ENERGIE

Acționăm și impulsionăm lucrurile. Când ne confruntăm cu o provocare, intervenim cu agilitate și oferim soluții practice.

INTEGRITATE

Clienții noștri au încredere în noi, iar noi îi sprijinim în atingerea obiectivelor de afaceri și îi ajutăm să ia decizii eficiente.

Viziunea din interior

GÜNTNER MĂ INSPIRĂ ÎN FIECARE ZI PRIN INTERACȚIUNEA CU OAMENI DIN ÎNTREAGA LUME ÎNTR-UN MEDIU CU ADEVĂRAT INTERNAȚIONAL.

 

Fidel 

INGINER DE SERVICE

CÂND DOREȘTI SĂ AI ORICE FEL DE IMPACT ASUPRA LUMII, ÎNCEPI DIN INTERIOR. GÜNTNER ÎNCEPE CU PROPRIII ANGAJAȚI. ARE GRIJĂ DE EI, ÎI AJUTĂ SĂ SE DEZVOLTE ȘI ASCULTĂ CE AU DE SPUS.

 

Ivan 

Marketing

DIVERSITATEA LE OFERĂ ECHIPELOR NOASTRE DE LA GÜNTNER ACCES LA O VARIETATE DE PERSPECTIVE DIFERITE, CARE DAU NAȘTERE UNOR IDEI INOVATOARE ȘI UNOR REZULTATE MAI BUNE ÎN AFACERI

 

Stefanie 

Controlling

MI-AM ÎNCEPUT CARIERA LA GÜNTNER PRINTR-UN STAGIU. DEȘI ERAM STUDENT LA ACEA VREME, AM FOST IMPLICAT ÎN PROIECTE MAJORE CARE M-AU MOTIVAT SĂ DAU TOT CE AM MAI BUN. ACUM E RÂNDUL MEU SĂ SUSȚIN IDEILE OAMENILOR ȘI SĂ-I ÎNCURAJEZ SĂ LE EXPLOREZE.

 

Alejandro 

MANAGEMENTUL PRODUSULUI ȘI INOVAȚIA

La Güntner, dacă ai o idee în care crezi cu pasiune, vei avea șansa să o transformi în realitate. Güntner vă va susține ideile.

 

Herbert 

Managementul produsului și inovației

SĂ LUCREZ LA GÜNTNER ÎNSEAMNĂ PENTRU MINE SPAȚIU SĂ MĂ DEZVOLT, UN SENTIMENT DE ÎMPLINIRE ȘI LIBERTATE DE ACȚIUNE ȘI EXPRIMARE.

 

ANTONIA 

HR

NU REFUZĂM NICIODATĂ O PROVOCARE SAU O SCHIMBARE LA GÜNTNER. RĂSPUNSUL NOSTRU ESTE ÎNTOTDEAUNA «E INTERESANT. HAI SĂ VORBIM!».

 

 David 

Vânzări

LA GÜNTNER, AI ȘANSA DE A-ȚI ASUMA ACTIV RESPONSABILITĂȚI ÎN COMPANIE DIN PRIMUL MOMENT.

 

Veronika 

Marketing

LA GÜNTNER, EȘTI ÎNCURAJAT PERMANENT SĂ DESCOPERI NOI TERITORII ȘI IDEI. ACEST LUCRU MĂ MOTIVEAZĂ SĂ SCHIMB STAREA DE FAPT ȘI SĂ CAUT MODALITĂȚI MAI EFICIENTE DE MUNCĂ.

 

Miklos 

TEHNOLOGIE DE PRODUCȚIE

INDEPENDENȚA ȘI AUTONOMIA ÎN ACTIVITATEA MEA MĂ INSPIRĂ. ȘTIU CĂ AM RESPONSABILITĂȚI ȘI SUNT MÂNDRĂ.

 

Paula 

marketing

Învățând împreună

Academia güntner

Dorim ca toți cei din echipa Güntner să aibă șansa de a continua să-și dezvolte competențele și cunoștințele. Suntem mândri de platforma noastră unică de formare, Academia Güntner.

Prin numeroase webinare, cursuri online și cursuri de formare la cerere în fiecare an, Academia Güntner le oferă angajaților săi o platformă de formare diversă, personalizată și accesibilă la nivel global.

Academia Güntner le oferă angajaților șansa de dezvoltare profesională și personală. Instructori bine pregătiți din cadrul companiei și parteneri externi aleși cu grijă vă ajută să vă dezvoltați competențele și să fiți la curent cu noutățile.

Ce rol veți juca?

Intrați în universul nostru