RĂCIRE PENTRU INDUSTRIA IT

Pe măsură ce viața modernă devine din ce în ce mai digitală, crește și importanța centrelor de date la nivel mondial. Centrele de date sunt extrem de complexe și depind de numeroase componente, răcirea fiind una dintre cele mai importante.

Soluții de răcire IT eficiente

Administratorii centrelor de date, pentru care eficiența este primordială, sunt extrem de focalizați pe păstrarea temperaturii în cele mai multe cazuri. Este o preocupare majoră, pentru că serverele generează o căldură enormă, iar reducerea costurilor cu energia va contribui la profitabilitatea centrelor de date. La fel de important este ca, în unități, să se mențină permanent o temperatură ideală, pentru a preveni supraîncălzirea echipamentelor IT vitale, situație care ar putea cauza oprirea funcționării.

Dată fiind experiența noastră în instalațiile la scară mare, suntem partenerul de încredere pentru sistemele de răcire pentru industria IT. Prin urmare, puteți avea certitudinea că portofoliul nostru de produse de înaltă calitate vă oferă atât fiabilitate, cât și eficiență energetică.

Dvs. dețineți controlul 

Pentru un plus de liniște, sunt disponibile și sisteme de comandă și accesorii suplimentare.

Datorită sistemului de comandă inteligent GMMnext, se pot obține economii considerabile de energie, de până la 30%. De asemenea, sistemele noastre oferă o gamă largă de opțiuni de siguranță, pentru ca totul să funcționeze impecabil, fără întreruperi.

Pentru a asigura funcționarea stabilă, în special în cazul unor temperaturi ambiante ridicate, vă puteți baza pe HydroBLUTM, sistemul nostru de pre-răcire adiabatică.

DESCOPERIȚI

Domenii de activitate

Centru de date

Centru de date

Impactul nostru

Explorați
Lumea noastră

Având în urma noastră aproape un secol
de excelență în tehnologie și inginerie,
ne mândrim cu faptul că oferim, din primul
moment, soluții eficiente partenerilor noștri.