HVAC

Temperaturile plăcute în interior sunt considerate ceva firesc în societățile moderne, dar soluțiile utilizate în acest sens necesită în continuare o planificare minuțioasă. Datorită experienței și cunoștințelor noastre, suntem partenerul ideal când vine vorba de sisteme HVAC pentru hoteluri, centre comerciale, spitale, clădiri de birouri și multe altele.

Produse concepute pentru o integrare perfectă

În zilele noastre, arhitecții se confruntă cu numeroase provocări: trebuie să proiecteze clădiri funcționale și spectaculoase, integrând în același timp echipamente tehnice care corespund cerințelor locale. Când vine vorba de climatizarea acestor clădiri, mai ales când acestea sunt situate în zone rezidențiale, trebuie respectate reglementări stricte referitoare la nivelurile de zgomot și dimensiunile instalațiilor.

Datorită portofoliului nostru bogat, dispunem întotdeauna cea mai bună soluție pentru orice proiect. Putem oferi produsul care să corespundă specificațiilor indiferent dacă e nevoie de o amprentă la sol limitată sau o înălțime mică a echipamentului. În plus, toate unitățile noastre sunt concepute să genereze minimum de zgomot.

Dvs. dețineți controlul 

Pentru un plus de liniște, sunt disponibile și sisteme de comandă și accesorii suplimentare.

Datorită sistemului de comandă inteligent GMMnext, se pot obține economii considerabile de energie, de până la 30%. De asemenea, sistemele noastre oferă o gamă largă de opțiuni de siguranță, pentru ca totul să funcționeze impecabi.

Pentru a asigura funcționarea stabilă, în special în cazul unor temperaturi ambiante ridicate, vă puteți baza pe HydroBLUTM, sistemul nostru de pre-răcire adiabatică.

DESCOPERIȚI

Domenii de activitate

Cladiri de birouri

Cladiri de birouri

Centre commerciale

Centre commerciale

Clădiri rezidențiale

Clădiri rezidențiale

ÎNCEPEȚI PLANIFICAREA

Discutați despre viitorul proiect