ENERGIE ȘI PUTERE

Electricitatea este parte integrantă a tuturor aspectelor vieții moderne în fiecare clipă, zi de zi. Prin urmare, soluțiile care oferă eficiență energetică sunt tot mai importante pentru viitorul nostru.

Veți fi pe mâini bune

Știm că fiecare proiect presupune cerințe speciale, care necesită soluții întru totul personalizate. De exemplu, înțelegerea standardelor impuse prin reglementările locale în materie de siguranță este esențială când căutați producătorul potrivit.

Acesta este motivul pentru care, atunci când alegeți soluțiile de răcire pentru aplicații în energie de la Güntner, veți beneficia de asistență din partea unuia dintre experții companiei. Aceștia vor fi în contact cu dvs., pentru a vă oferi exact produsele de care aveți nevoie în fiecare clipă.

Acest nivel de servicii, care vine în completarea unor unități concepute în așa fel încât să reziste în cele mai aspre condiții, înseamnă că veți fi pe mâini bune.

Temperaturi sau altitudini extreme? 

Răcitoarele de lichid pe care le realizăm sunt utilizate în condiții extreme. Acestea rezistă la temperaturi cuprinse între -40 de grade Celsius (temperatura ambiantă din Siberia) și +50 de grade Celsius, temperatura din deșertul Sahara. Unitățile noastre funcționează impecabil și la altitudini extreme sau în condiții meteo vitrege.

DESCOPERIȚI

Domenii de activitate

Energii regenerabile

Energii regenerabile

Biogaz

Biogaz

Energie Electrică

Energie Electrică

ÎNCEPEȚI PLANIFICAREA

Discutați despre viitorul proiect