COMERȚUL ALIMENTAR

Accesul la alimente proaspete și sănătoase este o componentă esențială a vieții moderne. Având în vedere experiența și competențele de care dispunem, suntem partenerul ideal când vine vorba de soluțiile de răcire a alimentelor pentru magazine și restaurante.

Calitatea și fiabilitatea sunt garantate

Știm că păstrarea prospețimii alimentelor este esențială pentru afacerea dvs. Acesta este motivul pentru care echipamentele de răcire comercială a alimentelor pe care le oferim sunt concepute să asigure un nivel calitativ constant al produselor.

Pentru a vă ușura viața, avem pe stoc răcitoarele de aer și condensatoarele pentru uz comercial pe care le oferim, astfel încât să asigurăm o livrare rapidă și o instalare simplă și dvs. să nu pierdeți timp.

Fabricate să dureze

Toate unitățile noastre sunt concepute să răspundă așteptărilor dvs.: utilizarea de materiale și componente de înaltă calitate, precum și carcasele rezistente din aluminiu acoperit cu vopsea pulbere asigură o durată de viață lungă a produselor. În plus, toate materialele sunt certificate ca fiind sigure pentru utilizarea în contact cu produsele alimentare. Sunt ușor de curățat prin ștergere, iar verificarea vizuală a întregii carcase se poate realiza într-o manieră simplă. Toate aceste lucruri înseamnă că se garantează cele mai înalte standarde de igienă.

DESCOPERIȚI

Domenii de activitate

Comerț cu produse alimentare

Comerț cu produse alimentare

Ospitalitate

Ospitalitate

Preparate alimentare

Preparate alimentare

Impactul nostru

Explorați
Lumea noastră

Având în urma noastră aproape un secol
de excelență în tehnologie și inginerie,
ne mândrim cu faptul că oferim, din primul
moment, soluții eficiente partenerilor noștri.